Vauhdikkaita elämyksiä ympäri vuoden.  — Soita meille: 05 3750 120

Nopea ja turvallinen kartingrata

Tullessasi ajamaan sinun ei tarvitse olla virtuoosi ratissa. Kartingrata ja -autot on suunniteltu tuomaan huikeita elämyksiä niin aloitteleville kuskeille kuin ammattilaisillekin.

Emme vaadi ajajilta ajokorttia. Lapsille on omat mikroautot, joilla pääsevät ajamaan yli 6-vuotiaat pituudesta riippuen.

Ennen ajoa asiantunteva henkilökuntamme opastaa mikroauton käytössä ja kertoo kartingradan säännöt.

Autot ja varusteet

Mikroautomme ovat saksalaisen Rimo-tehtaan tuotantoa.  Valitsimme merkin turvallisuuden vuoksi, sillä tehdas on kehittänyt ja rakentanut sisämikroautoja ympäri maailman jo vuosia. Autojen voimanlähteenä on 6,5 hv Honda-merkkinen moottori.

Sinun ei tarvitse varautua ajamiseen mitenkään erityisesti. Korkokengissä ajamista ei kuitenkaan suositella. Meiltä saat ajovarusteet, kuten haalarit, kypärämyssyt ja kypärät. Omien varusteiden käyttö on myös sallittua.
 

 Yksittäiset ajajat

Meillä pääset ajamaan aikaa varaamatta, sillä kartingrata on avoinna aukioloaikojen puitteissa kaikille ajajille yksityistilaisuuksia lukuun ottamatta. Yksityistilaisuuksien ajan kartingrata on suljettu muilta ajajilta. Ennen tuloasi soita ja varmista pääsysi ajamaan.

Yksityistilaisuudet yrityksille

Järjestämme yksityistilaisuuksia yritysten asiakkaille ja henkilökunnalle. Palvelu sisältää harjoittelun, aika-ajot, finaalin sekä juhlallisen palkintojenjaon samppanjoineen ja kansallislauluineen.

Tallennamme tilaisuuden valokuvina CD-levylle, jonka saatte mukaanne lähtiessänne. Voitte muistella koettuja vauhdikkaita tilanteita vaikka vielä samana iltana.

Minikisa kaveriporukoille

Polttari- ja syntymäpäiväporukoille räätälöity minikisa on lyhyempi, riisuttu malli yksityistilaisuudesta.

Palveluun kuuluu aika-ajot ja finaali. Kesto on noin puolet yksityistilaisuudesta. Minikisa on erittäin suosittu etenkin polttariporukoiden keskuudessa. Paketti ei sisällä palkintojenjakoa tai muita kliseitä.

Jatkot

Jatkopaikaksi suosittelemme Kymen Paviljonkia,  joka sijaitsee Kymijoen rannalla noin 5 minuutin ajomatkan päässä Formula-Centeristä. Kymen Paviljongista löytyvät juhla-, kokous-, sauna- ja ruokailutilat.

Ota yhteyttä  ja kysy lisää!

karting